Plus Audit:

Plus en Top Zorgpraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Met aanvullende programma’s bijvoorbeeld (COPD en hartfalen), behandelprotocollen, vertegenwoordiging in verschillende netwerken (Schouder Netwerk Zaanstreek, Claudicationet, Longnetwerk Zaanstreek, Sport Netwerk Zaanstreek, Annatommie) of met het inzichtelijk maken van de kwaliteit. Zo zijn we continu onszelf aan het verbeteren.

Een Plus en TopZorg Praktijk onderscheidt zich op verschillende thema’s (kwaliteit, bereikbaarheid en samenwerkingsverbanden) en worden daar middels tweejaarlijkse audits op gecontroleerd. Bij FIT Krommenie vinden we dat echter nog niet genoeg. De fysiotherapeuten van FIT Krommenie hebben gemiddeld 25% minder behandelingen nodig t.o.v. het landelijk gemiddelde om uw behandeldoel te behalen. Daar wordt nu iedereen beter van!

Het unieke is dat wij, vanaf de start in 2005, de ontwikkelingen van dit project van de pilot fase tot aan nu hebben meegedaan. Op 2 december 2019 hebben we de allernieuwste fase van deze audit succesvol afgerond en mogen met trots ons weer voor de komende 2 jaar een Plus en TopZorg praktijk noemen.

Pluszilverenkruis