Fysio Fitness FIT Krommenie

Fysio Fitness bij Fysiotherapie Krommenie: Bewegen is gezond

Het positieve effect van voldoende lichaamsbeweging op de gezondheid is wetenschappelijk aangetoond. Bewegen kunt u op vele manieren. Een leuke en veilige manier kunt u nu ervaren bij Fysiotherapie FIT Krommenie met Fysio Fitness. Geen centrum om zoveel mogelijk spieren te kweken maar een doordacht concept waarbij u zich door middel van trainen, lekker en gezond kunt voelen.

Heeft u ooit rugpijn gehad? Andere lichamelijke klachten? Wilt u dat in de toekomst voorkomen? Of heeft u juist nooit ergens last van gehad? Wilt u dat ook zo houden? Dan is bewegen belangrijk. Beweging is en blijft de beste preventie bij het voorkomen en bestrijden van klachten. Dat weet iedereen. Maar dan moet u wel verantwoord bewegen. Niet zomaar wat rondjes lopen of een balletje trappen maar bijvoorbeeld onder goede begeleiding Fysio Fitness gaan doen.

fysiofitnessfitkrommenie

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze receptie of collega's of lees de folder FysioFitness
Zie hier het tarievenoverzicht voor Fysio Fitness en de trainingstijden bij FIT Krommenie. 

Fysio Fitness voor mensen met hartfalen, copd of sterk veminderde conditie 

Speciaal voor mensen met een mindere conditie, zoals hartfalen, copd of na een oncologische behandeling hebben wij  tweemaal in de week een half uur trainen georganiseerd. Dan heeft u rustig de tijd om uw conditie op peil te houden of te gaan verbeteren.

Voor meer informatie hierover kunt vragen aan Evelien de Groot of Laura Meulenbeek.

fysiofitnessfitkrommeniecardio

Op zoek naar Fysio Fitness in Krommenie? Maak een afspraak en neem contact met ons op!