Fysiotherapie FIT Krommenie maakt gebruik van de digitale huiswerkoefeningen.

Met dit op maat gemaakte oefenprogramma brengen we de begeleiding in onze praktijk en online begeleiding samen.

Huiswerkoefeningen

In het eerste intakegesprek en onderzoek bespreekt de fysiotherapeut samen met u uw klachten. Samen met u bekijken we of u in aanmerking komt voor het traject huiswerkoefeningen. Hierdoor coacht de fysiotherapeut u in de praktijk en via de mijnzorg app en eventueel via e-mail. Uw oefeningen en bijbehorende uitleg zullen worden klaargezet. Dit met duidelijke schriftelijke instructies, tekeningen en oefenvideo’s. Als laatste in het gesprek geeft de  fysiotherapeut informatie en adviezen over uw klacht.
Voordeel voor u is dat u op uw elk moment de oefeningen kan gaan doen. U oefent op uw eigen tempo en tijdstip. Een reminder om u oefeningen te doen kunt u zelf instellen en ook uit zetten. Als uw oefeningen door de therapeut zijn aangepast dan wordt dit direct zichtbaar in mijnzorg app!

Is huiswerkoefeningen beschikbaar voor iedereen?

Het is een extra toevoeging in ons Elektronisch Patiënten Dossier. Hierdoor kunnen wij op een eenvoudige wijze een op de persoon gerichte oefenprogramma voor u samenstellen. U ontvangt via de mail of via mijnzorg app een uitnodiging om de oefeningen te gaan volgen.

Meer weten?

Wanneer u meer wilt weten kunt u contact opnemen met de praktijk op 075-6210702 of vraag het aan uw fysiotherapeut.