Bij Fit Krommenie kunt ook terecht voor revalidatie!

Revalideren bij fysiotherapie FITKrommenie

Revalidatie is een medische term die letterlijk betekent “weer valide worden” na een ongeval, blessure, ziekte of medische ingreep. Bij revalidatie fysiotherapie draait het om uw herstel. Wanneer u moet herstellen van een ongeval, blessure, ziekte of medische ingreep, dan wilt u dit doen met de best mogelijke zorg en begeleiding. Het is voor u belangrijk om zo snel als mogelijk is, weer pijnvrij en optimaal te bewegen binnen de mogelijkheden van uw gezondheid. Daarnaast streeft de revalidatie fysiotherapie er naar om u zo snel mogelijk weer deel te kunnen laten nemen in de maatschappij op een acceptabel niveau en zo goed mogelijk leren omgaan met een eventuele beperking.
Revalidatie richt zich op herstel of verbetering van mogelijkheden bij mensen met blijvend of langdurig lichamelijk letsel of met een functionele beperking. Het gaat dan om problemen als gevolg van ziekte, een ongeval of een aangeboren aandoening.

Revalidatie na een operatie

Heeft u een operatie aan uw schouder, rug, heup, knie of enkel gehad? Ook voor postoperatieve revalidatie kunt u bij ons terecht. Om u zo goed mogelijk te laten herstellen, zorgen onze fysiotherapeuten voor een behandelplan op maat waarbij uw doelstelling van de revalidatie het uitgangspunt vormt. Onze fysiotherapeuten hebben ruime ervaring met het verzorgen van revalidatie na diverse operaties. Samen met u streven wij ernaar dat u uw doel bereikt.

Voorbeelden voor postoperatieve revalidatie zijn:
• Revalideren van uw rug na een hernia
• Revalideren van uw schouder (kijkoperatie, nieuwe schouder, peeshechting)
• Revalideren van uw pols (kijkoperatie, carpal tunnel, peeshechting)
• Revalideren van uw heup (kijkoperatie, operatie na gebroken heup of een nieuwe heup)
• Revalideren van uw knie (kijkoperatie, voorstekruisband operatie, breuken van de knie of een nieuwe knie)
• Revalideren van uw enkel na een kijkoperatie of enkelbreuken

Bij FIT Krommenie werken we volgens de state of the art behandelprotocollen en hebben we korte lijnen met verschillende orthopeden in de regio. Zo kunt u er van op aan dat u de beste behandeling krijgt die bij u past. Uiteindelijk is het doel van uw revalidatie dat u weer optimaal kunt functioneren in het dagelijkse leven!

Vergoeding revalidatie therapie?

Wilt u weten of deze therapie vergoed wordt? Lees dan onze praktijk informatie folder of vraag het ons.

Bij FIT Krommenie kunt u terrecht voor revalidatie therapie. Maak een afspraak!